Biography

Sara is in 1989 geboren in Portugal. Zij behaalde in 2015 haar diploma master in de tandheelkunde aan de universiteit ‘Faculdade de Medicina Dentaria da Universidade de Lisboa, Lisboa (Portugal). Zij volgde heel wat bijkomende opleidingen.

In 2016-2017 volgde zij een orthodontische opleiding aan de ‘Clinica Construimos Sorrisos, Portugal. In 2017 volgde volgde zij een opleiding occlusie aan de ‘Vienna school of interdisciplinary dentistry, in Wenen.

Ze volgt sinds 2018 een esthetische opleiding ‘Formation in esthetic dentistry, Groupe Raphael Formation’ in Parijs, die ze in 2021 zal voltooien. In 2017 startte ze de opleiding ‘Orthodontics advance education’ aan de Vienna School of interdisciplinary dentistry in Wenen die ze in 2019 met succes voltooide.

In 2019 volbracht ze een bijkomende opleiding ‘Therapy applied rehabilitation: function & esthetics ‘ aan de Vienna school of interdisciplinary dentistry in Wenen. Zij legt zich vooral toe op complexe orthodontische- en restauratieve behandelingen.

Zij werkt zowel in de praktijk Megabite Brussel als Megabite Leuven.

Education & Experience

Education
Years of practice